Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ]REAKTYWACJA-MachinesCraft [DEDYK][MODY][60SLOTÓW][IndustrialCraft2,BC3,ThaumCraft3]Nowe rudy, maszyny, zwierzęta i setki nowych itemów...]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bardzo fajnie się zapowiada! Oprawa graficzna bije wszystko na głowę! Na pewno zagram tylko jakieś /kit'y by się przydały na start :)

ein8.png

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Prezentacja piękna bez dwóch zdań, no jeśli chodzi o serwer to się okaże, możliwe że zagram, oby było warto czekać. B)

Niektóre sygnatury są bezsensowne...

Opublikowano

Ahh stary dobry MachinesCraft bardzo chętnie wrócę na serwer na dawnych edycjach poznałem kilka fajnych osób :) ~MineQuattro

Opublikowano

Wreszczie start ?
Jaki hosting wkońcu ?
Czy serwer juz na 100% w ten weekend ?
Co zostało jeszcze do zrobienia ?
================
Wgraj moda ze mozna enchant wybierac jaki sie chce plis!

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

szkoda że nie ma enchant view i że nie będzie gildi .

Czy dzisiaj wystartuje serwer czy jutro?

Oby nie było takich problemów jak wcześniej xD

Opublikowano

Zróbcie start dzisiaj, każdy z graczy chciałby już zacząć grać, po takim długim okresie oczekiwania, możecie chociaż jeden dzień wcześniej przesunąć :)

Opublikowano

Wiem Bartek tłumacze temu kolesiowi że musicie jeszcze dokończyć różne rzeczy bo on już by chciał.A twoim zdaniem dziś wyrobicie się czy jutro?

Opublikowano

BLACK.... oni muszą wgrać itp to nie jest robota na 15 minut kurwa. Jak by mogli by już dawno chodził

Dobra dobra, nie rób z siebie już jakiegoś znawcy i tak dalej, bo nie wiesz nawet czego jeszcze nie zrobili, a tu już z wulgaryzmami.

Interesuję się tematem serwera już jakiś czas więc nie pisz nawet że ja tu się wywyższam czy coś w tym stylu ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...